Nagenieten met de aftermovie van Down The Rabbit Hole 2016

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Een week geleden werden we wakker in ons tentje op de festivalcamping na een prachtig weekend in de Groene Heuvels. Wil je nog even terug naar dat heerlijke weekend? Dat kan, hier is de aftermovie van de derde editie van Down The Rabbit Hole.

Ook dit jaar volgden de hoogtepunten elkaar in hoog tempo op in Beuningen, zo blijkt uit het festivalrapport. Met onder andere The National als headliner en een verassingsoptreden van Seasick Steve gaven jullie het programma een 8,5. En dat was nog niet eens de hoogste waardering op het rapport. Zo kreeg de sfeer – ondanks het regenweer – een 9,6 en ook de fantastische aankleding kon dat rapportcijfer noteren. Als dan ook het eten en drinken en de geluidskwaliteit prachtige cijfers krijgen weet je dat de thuisblijvers echt iets hebben gemist.

Was jij er wel bij op Down The Rabbit Hole 2016? Dan kun je nu nagenieten met de aftermovie:

Down The Rabbit Hole 2017

Ga je volgend jaar weer naar Down The Rabbit Hole of wil je het na het zien van deze aftermovie in 2017 echt niet missen? Markeer dan 23 tot en met 25 juni 2017 alvast in je agenda. Dan vindt de vierde editie van het festival plaats en reizen we weer met z’n allen af naar Beuningen. Vooralsnog zijn er geen namen bekend voor deze editie, maar zodra er nieuws is lees je het meteen op Festileaks.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2016

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 24-26 juni 2016
Line-up
The National
PJ Harvey
Tickets Niet meer beschikbaar.