Check de aftermovie van Rock Werchter 2016

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Precies één week geleden banjerden we over het terrein van Rock Werchter 2016, terwijl Sir Paul McCartney zich backstage klaarmaakte voor een fenomenaal optreden. Heb je heimwee of het festival moeten missen? Niet getreurd! Met de aftermovie kun je nog even nagenieten van deze steengoede editie.

Rock Werchter 2016 gaat de boeken in als een editie vol modder en topacts. Ondanks het ietwat tegenvallende weer regende het deze editie positieve reacties, zoals je kunt lezen in ons festivalrapport. Niet verwonderlijk: grootheden zoals Paul McCartney, Rammstein en Red Hot Chili Peppers, alsook de talenten van de toekomst, deden dit jaar België aan. Heb jij het festival gemist, of mis je Rock Werchter 2016 inmiddels alweer? Geniet dan van de aftermovie!

Rock Werchter 2017

De exacte data voor de volgende editie zijn nog niet bekendgemaakt. Ook voor onthullingen rondom de line-up zullen we nog even moeten wachten. Zou Pearl Jam in 2017 ook een bezoekje brengen aan Werchter? Zodra er meer bekend is, hoor je dat uiteraard via ons. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en kijken uit naar alle geruchten en bevestigingen die binnenstromen via ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen