Lowlands brengt ode aan overleden muzikanten met 3Baritons

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Opera op Lowlands. Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker – beter bekend als het wereldberoemde 3Baritons – openen volgende maand namelijk de zaterdag van van het festival met hun show Tributo2016.

Waar de organisatie eerder vandaag The Avalanches van het affiche moest schrappen, voegt men dus ook een nieuwe naam toe. De operazangers van de 3Baritons brengen met hun show Tributo2016 een laatste saluut aan de vele grote muzikanten die de laatste maanden zijn gestorven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Prince, David Bowie en Glenn Frey (Eagles). Samen met The New Symphonics Orchestra onder leiding van Maurice Luttikhuis wordt het repertoire van deze muzikale helden op een een operateske manier vertolkt. Een hele unieke manier om op het festivalterrein de laatste eer te bewijzen!

Lowlands 2016

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook dit jaar weer een bonte verzameling aan acts de revue. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Met publiekstrekkers als MuseDisclosureThe Last Shadow Puppets en cabaretier Hans Teeuwen is het festival grootser dan ooit. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de ticketpagina van het festival.

Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.