Donderdagtickets Pukkelpop 2016 uitverkocht

pukkelpop

De dagkaarten van Pukkelpop 2016 voor donderdag 18 juni zijn uitverkocht. Dat heeft de organisatie laten weten. Kaarten voor de overige festivaldagen en combitickets zijn wel nog beschikbaar. 

Dat donderdag als eerste dag uitverkoopt mag niet verbazen, want met namen als The Last Shadow Puppets, Rihanna, Die Antwoord, Bloc Party en Bazart is er voor elk wat wils. Rihanna stond oorspronkelijk gepland voor Werchter Boutique, maar moest uit veiligheidsoverwegingen uitwijken naar Pukkelpop. Haar fans lijkt het weinig te deren.

Het festival laat ook weten dat de combitickets bijna uitverkocht zijn. Twijfel dus niet langer als je niks van Pukkelpop 2016 wil missen! Alle info over de ticketverkoop vind je op de website.

Pukkelpop 2016

Pukkelpop 2016  vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. De blikvangers dit jaar zijn onder andere Rihanna, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Chemical Brothers en LCD Soundsystem. Het vier dagen durende evenement (incl. pre-party) is in zijn ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste alternatieve open-air festivals van Europa. Momenteel telt het festival negen podia. Dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn nog beschikbaar, net als combitickets. Je betaalt respectievelijk €99,- en €199,-.

Wil je je alvast voorbereiden op vier te gekke dagen? Dat kan met onze Pukkelpop 2016 Spotify-playlist!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen