Tijdschema Pukkelpop 2016 bekend

Het is vandaag puzzelen geblazen. Nadat Lowlands vanochtend zijn tijdschema bekendmaakte, komt nu ook Pukkelpop met een blokkenschema voor de aankomende editie.

Op de website van Pukkelpop is nu te vinden hoe het honderdtal aangekondigde acts van woensdag tot en met zaterdag verdeeld zijn over de 8 podia. Dat Pukkelpop alweer heel dicht bij komt, blijkt niet alleen uit het verschijnen van het tijdschema: twee dagen terug raakte de donderdag als eerste dag uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het doorhakken van de knoop. Twijfel je tussen Lowlands en Pukkelpop? Vergelijk hier de line-ups.

[button color=”red” size=”small” link=”https://www.pukkelpop.be/en/line-up/wednesday/schedule/”]Blokkenschema Pukkelpop 2016[/button]

 

Pukkelpop 2016

Pukkelpop 2016  vindt plaats van 17 tot en met 20 augustus. De blikvangers dit jaar zijn onder andere Rihanna, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Chemical Brothers en LCD Soundsystem. Het vier dagen durende evenement (incl. pre-party) is in zijn ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste alternatieve open-air festivals van Europa. Momenteel telt het festival negen podia. Dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn nog beschikbaar, net als combitickets. Je betaalt respectievelijk €99,- en €199,-.

Voorpret met Spotify

Wil je je alvast voorbereiden op vier te gekke dagen? Dat kan met onze Pukkelpop 2016 Spotify-playlist!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen