11 augustus 2014: Sziget voor het eerst in de historie uitverkocht

Sziget Programma 2014
Sziget Programma 2014

Vandaag precies 2 jaar geleden kende Sziget, in ieder geval qua kaartverkoop, de tot dan toe succesvolste editie. Een nieuwe verkoopsysteem zorgde voor een ware run op tickets voor het festival aan de Donau. 

In 2014 voert Sziget voor het eerste meerdere early bird-fases in. Kocht je je kaartje voor 31 juli, bespaarde je zomaar 50 euro ten opzichte van de late beslissers. Uiteindelijk reizen er 415.000 unieke bezoekers af naar Obuda-eiland in Boedapest, onder hen traditioneel veel Nederlanders en Belgen. De Szigetgangers krijgen waar voor hun geld, want niet alleen is het 7 dagen feest, maar programmeert de organisatie ook nog een 7 dagen muziekacts van het hoogste niveau.

sziget 2014

Het blijkt een legendarische editie te worden met als hoogtepunten een bomvolle tent voor Stromae en waanzin bij Bloody Beatroots. In de rubriek ‘Wat we nooit meer vergeten van´ blikten we al terug op Sziget 2014. Ook voor dit jaar zijn de meerdaagse passen inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn nog steeds verkrijgbaar. Maar het festival bereidt zich weer voor op een uitverkochte editie. En waarschijnlijk wordt het weer net zo legendarisch als in 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=k_JqgPOJBpA

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen