Pukkelpop lanceert de officiële aftermovie

Pukkelpop nieuwsbrief

Een week geleden was Pukkelpop 2016 nog in volle gang. In het Belgische Kiewit gingen duizenden mensen los op de veelal zonovergoten festivalweides. Was jij erbij? Of ben je toch benieuwd naar wat je afgelopen week hebt gemist? Check dan de officiële Pukkelpop aftermovie!

Met onder meer Chemical Brothers, Rihanna, LCD Soundsystem en M83  haalde de organisatie grote namen binnen. Hoewel niet elke festivalganger helemaal te spreken was over de line-up – de programmering mistte wat acts in de breedte – was het feest er vaak niet minder om. Dansend en springend tot in de late uurtjes verlieten de feestvierders elke nacht tevreden het festivalterrein. De extravagante Max Colombie sloot met zijn Oscar & The Wolf het festival uiteindelijk in stijl af.

Nu, een kleine week later, komt de organisatie met de officiële aftermovie. Kijk snel of je hieronder jezelf kunt spotten tussen de vele hoogtepunten en sfeerimpressies van Pukkelpop 2016!

 

Nog niet klaar met nagenieten? Lees dan ook vooral het festivalrapport van Pukkelpop 2016.

Pukkelpop 2017

De data zijn bekend! De die-hard fans van het Belgische festival kunnen 16 tot en met 19 augustus 2017 alvast vrij houden in hun agenda. Hoewel er nog geen namen bekend zijn, gaan er wel geruchten over mogelijke headliners voor het festivalseizoen van 2017. Misschien zijn Coldplay, Arcade Fire of Green Day volgend jaar wel te bewonderen in Kiewit!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen