Video: Half Moon Run op CBC Music Festival 2013

Half Moon Run

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Half Moon Run op CBC Music Festival 2013.

Het aftellen komt bijna aan zijn einde, want aanstaande woensdag is het weer zover: Pukkelpop! We beginnen goed in Hasselt. Op donderdag staan Biffy Clyro, Good Charlotte, Wolfmother, Eagles Of Death Metal, The Last Shadow Puppets, Rihanna en Half Moon Run namelijk al op het programma. Vandaag zoomen we wat verder in op deze laatste band. Dat doen we met het festivalconcert dat zij drie jaar geleden gaven op de eerste editie van CBC Music Festival in Toronto gaven.

Half Moon Run

Half Moon Run is een vierkoppige Canadese indie rockband. Ze maken een mix van folk, psychedelica en elektropop. In 2012 kwam het debuutalbum Dark Eyes, dat meteen goed werd ontvangen. Het tweede album, Sun Leads On Me, werd uitgebracht in oktober 2015. Ze stonden eerder al in het voorprogramma van Of Monsters and Men en Mumford & Sons, maar ook op festivals als South By Southwest en Glastonbury.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor de aankomende festivals? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%