Advertisement

Video: Róisín Murphy op Lowlands 2005

Roísín Murphy

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Roísín Murphy op Lowlands 2005.

Vorig jaar maakte Róisín Murphy al indruk toen ze een bezoekje bracht aan onder andere Down The Rabbit Hole. Dit jaar is ze er gelukkig weer bij en doet ze festivals als Sziget, Pukkelpop, Lollapalooza Berlijn en Zurich Open Air. We kunnen niet wachten tot Sziget en Pukkelpop losbarsten, maar helaas is het nog niet zover. Daarom vermaken we ons in de tussentijd met het haar Lowlands debuut uit 2005.

Róisín Murphy

Róisín Murphy is bekend geworden door de band Moloko die onder andere ‘Sing It Back’ maakte. De band bracht in 2003 haar (voorlopig) laatste album uit waarna ze solo is gegaan. In 2005 kwam haar eerste soloalbum Ruby Blue uit. Na haar tweede album in 2007 heeft ze het wat rustiger aan gedaan, maar vorig jaar was ze met Hairless Toys weer helemaal terug. Dit jaar blaast ze de weides omver met Take Her Up To Monto op zak.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor de aankomende festivals? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%

Lowlands Logo

Lowlands 2005

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2005
Tickets Niet meer beschikbaar.