Yuri van Gelder komt naar Lowlands! De ex-wereldkampioen en Lord of the Rings van het turnen doet mee aan de LLowlympische Spelen op zondag 21 augustus.

Op zondag – de officiële slotdag van de Olympische Spelen – staat Yuri om 12:30 in de Alpha. Hij laat daar zien wat hij eigenlijk bij de Spelen had willen doen. Daar werd hij vorige week naar huis gestuurd omdat hij het olympisch dorp zonder toestemming verliet en alcohol nuttigde.

Yuri heeft eerder turnoefeningen gedaan op festivals, bijvoorbeeld op de Zwarte Cross in 2015. Check de beelden daarvan hieronder!

Lowlands 2016

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook dit jaar weer een bonte verzameling aan acts de revue. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Met publiekstrekkers als MuseDisclosureThe Last Shadow Puppets en cabaretier Hans Teeuwen is het festival grootser dan ooit. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de ticketpagina van het festival.

Check hieronder ook onze Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.