De organisatie van We Are Electric heeft vandaag weer een aantal namen toegevoegd aan het affiche. Onder meer Boys Noize, Afrikaboomnada en Wilkinson reizen in november af naar Eindhoven.

Eerder deze week liet We Are Electic al een klein puzzeltje zien op hun facebook met daarin verstopt de nieuwe namen. Duidelijk zichtbaar was de laatste letter van een headliner: een E. Veel mensen wisten Boys Noize daarmee al te raden, aangezien de Duitse diskjockey later in november ook in TivoliVredenburg staat. Naast Boys Noize en Wilkinson is ook de komst van Murdock en Afrikaboomnada bevestigd door de organisatie. Op 12 november zullen zij het podium in het Klokgebouw in Eindhoven delen met onder meer Chase & Status en Pendulum.

We Are Electric 2016

De indooreditie van We Are Electric zal plaatsvinden op 12 november 2016 in het Klokgebouw in Eindhoven. De ticketverkoop is reeds beginnen en kaarten zijn verkrijgbaar voor €37,50 per stuk via de officiële site. Naast een indooreditie kent het festival ook een outdooreditie die in de zomer plaatsvindt. Wij waren daar natuurlijk bij. Benieuwd naar hoe dat was? Lees ons festivalrapport van We Are Electric 2016 óf ons rapport van de indooreditie van We Are Electric 2015.