FestiTinder! Wie is jouw favoriete headliner voor de festivals van 2017?

Rock Werchter 2016

Het festivalseizoen is afgelopen, maar het geruchtenseizoen voor 2017 is al weer een tijdje bezig. Welke band verwelkom jij met liefde op de festivals en welke act loopt bij jou een blauwtje? Speel nu FestiTinder!

Het regent de afgelopen weken geruchten voor het festivalseizoen van 2017. Zo gaf U2 al aan in 2017 te gaan touren, staan de eerste data voor Green Day al vast en werkt The Killers aan een nieuw album. Volgens Jan Smeets staat Pearl Jam zelfs al ingepland voor Pinkpop 2017 en met het nieuwe werk van Metallica behoren de metal-goden ook tot de kanshebbers. En het blijft niet bij al deze prachtige acts. In het overzicht van headliners vind je alle geruchten voor komend jaar.

[mks_button size=”medium” title=”Naar het geruchtenoverzicht” style=”squared” url=”http://festileaks.com/2016/08/de-headliners-van-2017-alle-geruchten-op-een-rijtje/” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

FestiTinderen!

Wie is jouw favoriet headliner voor de festivals van 2017? Maak je graag een afspraak met de band op de festivals van 2017, swipe dan naar rechts! Zie je de act liever niet terug volgend jaar, naar links ermee.