Lianne La Havas naar MTV presents REC. Festival 2016, Stormzy cancelt

Lianne La Havas
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Lianne La Havas komt naar Nederland! De Britse komt met een speciaal solo optreden naar het nieuwe REC. Festival in Rotterdam. Ondanks de eerdere aankondiging van Stormzy vindt zijn optreden geen doorgang.

Het optreden van Lianne la Havas is op zaterdag 5 november te zien. De Londense zangeres is de volgende bevestiging in een indrukwekkende line-up. Het Rotterdamse festival vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en bevestigde eerder al acts als Santigold, Skepta en SBTRKT DJ. Stormzy moet het optreden op REC. Festival helaas cancelen. De rapper moet al zijn shows voor de komende periode afzeggen vanwege redenen die hij niet in de hand heeft. Welke redenen dat zijn wordt niet duidelijk uit het statement dat hij heeft Facebook geplaatst.

MTV EMA 2016

Op 6 november, de dag na MTV present REC., vindt een ander MTV georganiseerd event plaats in Rotterdam. Dan strijkt de MTV EMA neer in Ahoy! Rotterdam. Vandaag zijn ook de nominaties voor European Music Awards bevestigd. Als Best Dutch Act zijn Broederliefde, Douwe Bob, Julian Jordan, Ronnie Flex en Sam Feldt genomineerd.

Douwe Bob
Foto: Don Crusio/Festileaks

MTV presents REC.

MTV presents REC. vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november, van 17:00 tot 5.00 uur, in verschillende venues door de stad Rotterdam. De verkoop van kaartjes kan je vinden via www.REC.nl. Een weekendticket is beschikbaar vanaf 60 euro, een dagticket vanaf 35 euro. Met deze tickets kun je onder meer genieten van Skepta, Lianne La Havas en Santigold. REC. wordt gepresenteerd in samenwerking met MTV, Révolt, Poppodium Annabel, 3VOOR12 en FunX. Dit festival is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl