Mogelijk 2 x Tomorrowland in 2017

Tomorrowland wil volgend jaar een dubbel weekend organiseren, zo meldt de Gazet van Antwerpen. De gemeentebesturen van Boom en Rumst, waar het festival georganiseerd wordt, hebben aangegeven hier potentie in te zien. Daarmee is het plannen van de twee edities van start gegaan.

De definitieve goedkeuring laat nog even op zich wachten. Maar de organisatie is al begonnen met de voorbereidingen van de dertiende editie van het festival. Deze vindt in ieder geval plaats op 21 t/m 23 juli én mogelijk ook op 28 t/m 30 juli. “Zo kunnen we in de enorme vraag naar tickets, van fans en van de buurt, tegemoetkomen. Ondertussen kregen we goed nieuws van de gemeentebesturen van Boom en Rumst en kunnen we starten aan de voorbereiding om het festival opnieuw twee weekends te organiseren vanaf volgende zomer.” Zo laat de organisatie van het festival weten. In 2014 – vanwege het tienjarig jubileum – was het ook al twee weekenden feest.

Tomorrowland 2017

Tomorrowland is een dance-event dat jaarlijks georganiseerd wordt in de Schorre te België. Het festival is ieder jaar razendsnel uitverkocht. Tomorrowland 2017 zal in ieder geval plaatsvinden van 21 t/m 23 juli. Als de vergunningaanvragen worden goedgekeurd, zal het festival het weekend erop nogmaals plaatsvinden. Benieuwd naar dit immens populaire festival? Check dan de festivalwebsite of de aftermovie van afgelopen editie hieronder:

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.