Snowbombing 2017 strikt Chase & Status en meer

Snowbombing
Foto: Matt Biddulph

Snowbombing 2017 lost vandaag de eerste namen! Onder andere Chase & Status, Gorgon City en Dusky zullen begin april acte de présence geven op het Oostenrijkse festival.

Naast deze drie elektronische grootheden prijken ook de namen van Disciples, Skream en Cassy op de affiche van het winterfestival. Check hieronder de volledige rij met bevestigingen:

snowbombing 2017

Chase & Status

De mannen van Chase & Status weten als geen ander hoe je een retegave show moet geven. Afgelopen zomer braken ze de tent af op Lowlands en Pukkelpop, eerder moesten ook Rock Werchter en Sziget eraan geloven. Met hun mokerharde beats en opzwepende lyrics is Chase & Status een hoogvlieger binnen de elektronische muziek. De band bracht gisteren hun nieuwe single ‘All Goes Wrong‘ uit en scoorde hits met ‘No Problem’ en ‘End Credits’.

Snowbombing 2017

Snowbombing vindt plaats van 3 tot en met 8 april 2017 in de laatste periode van het wintersportseizoen. Het skigebied van Ahorn is het decor van het evenement. Tickets voor het festival en accommodaties zijn te verkrijgen via de website van het festival. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy, The Chemical Brothers en Jungle op het affiche van Snowbombing. Naast een indrukwekkend muziekprogramma kun je los gaan bij een iglorave, uitrusten in één van de 100 spa’s of zwembaden en natuurlijk: skiën!