Biffy Clyro headliner op Deichbrand Festival 2017

Zojuist heeft de organisatie van het Duitse Deichbrand Festival de Schotse rockband Biffy Clyro aangekondigd als eerste headliner voor hun komende editie.

Nieuws vanuit Duitsland! Deichbrand Festival komt vandaag met de naam van haar eerste headliner voor de komende editie op de proppen. Trots kondigde de organisatie aan dat de drie heren van Biffy Clyro komende zomer te zien zullen zijn in Nordholz.

Biffy Clyro

Biffy Clyro is een Schotse rockband die zijn oorsprong vindt in het jaar 1995. Na vorig jaar een korte pauze genomen te hebben gaat de band komende zomer weer touren met hun zevende en nieuwste album, dat de naam Ellipsis draagt. Het album is de opvolger van Opposites, dat in 2013 uitkwam. Ellipsis kwam op 6 juli van dit jaar uit en bevat 11 nummers, die samen goed zijn voor zo’n 40 minuten luisterplezier. Het album viel aantoonbaar erg in de smaak bij het publiek, aangezien deze in korte tijd steeg tot een eerste plek in de ranglijsten in onder andere de UK en Duitsland.

Deichbrand Festival 2017 

Foto: Deichbrand
Foto: Deichbrand

Deichbrand festival vindt plaats in het Duitse Nordholz van 20 tot en met 23 juli 2017. Voor deze editie zijn tot nu toe onder andere Parov Stelar, Genetikk, Wanda en dus Biffy Clyro bevestigd. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van het festival, de early birds kosten je €128,-.

Nieuwsgierig geworden? Hier alvast een voorproefje in de vorm van een opname van het optreden van de band op Reading Festival in 2013.