Niet alle potentiële headliners die eFestivals onlangs noemden, blijken waarheid te worden. Hoewel Radiohead net is bevestigd, ontkent Glastonbury-baas Emily Eavis vandaag de komst van Daft Punk en The Stone Roses.

Enkele weken geleden dacht de website eFestivals de drie headliners te weten. Emily Eavis prikt nu de geruchten over de rest van de fantastische line-up door: “Het is niet waar. Ik weet niet waar het vandaan komt.” Duidelijke taal: geen Daft Punk en The Stone Roses op Glastonbury. Voor andere grote geruchten zoals Guns ‘N Roses en Kasabian laat zij de deur nog open.

Rustjaar in 2018

Een tijd geleden kwamen we al te weten dat het legendarische festival in 2018 niet zal plaatsvinden. Het huidige festivalterrein en de staff krijgt een ‘traditioneel’ sabbatical. Dit zorgt er wel voor dat het affiche voor dit jaar sneller vult. “We zijn al ver gevorderd. Alle headliners voor alle podia zijn rond. Ongeveer 90% van de line-up is volledig.” laat Eavis weten.

Glastonbury 2017

Glastonbury 2017 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni op Worthy Farm, Pilton. Vandaag is Radiohead bekend gemaakt als de eerste headliner. Vorig jaar waren Coldplay, Muse en Adele de bekendste namen. De editie van dit jaar was in slechts 55 minuten uitverkocht.