FestiTinder! Welke festivals ga jij volgend jaar bezoeken?

Rockstar Photographers – www.facebook.com/festivalphotographers

Het festivalseizoen 2016 is afgelopen, maar het geruchtenseizoen voor 2017 is in volle gang. Het is nog even geduld hebben, maar onze agenda puilt alweer uit voor komende festivalzomer! Welke festivals ga jij volgend seizoen bezoeken? Speel nu FestiTinder!

We zijn al flinke tijd aan het opwarmen voor het festivalseizoen van 2017. Welke acts zien we volgend jaar op de festivals, en welke juist niet? En waar zien we ze? Wanneer horen we wie waar te zien is? Maar misschien nog belangrijker: waar ga jij zelf heen volgend jaar?

Je kan kiezen voor een festival met een paar headliners van wereldformaat, zoals Pinkpop, Lollapalooza Berlin, Sziget of Rock Werchter. Maar je kan ook kiezen voor een festival met relatief kleinere namen, zoals Down The Rabbit Hole of Best Kept Secret. Daarnaast kan je ook naar een festival dat meer gericht is op bepaalde genres zoals We Are Electric, Graspop of Fortarock. Ben je halverwege augustus te vinden op Lowlands, of juist op Pukkelpop?  Kortom, er is voor ieder wat wils, maar uiteraard kan de keuze ondanks dat nog behoorlijk lastig zijn. Wij helpen je graag een handje!

FestiTinder!

Wie zijn jouw favorieten voor het nieuwe festivalseizoen? Heb je je agenda al geblockt? Swipe dan rechts. Is het festival niet jouw type? Swipe dan naar links. Tinderen maar!