Green Day, Prophets of Rage en anderen onder eerste bevestigingen Nova Rock 2017

977
Photo: Frank Maddocks

Daar zijn ze dan, de eerste bevestigingen voor Nova Rock 2017. Het festival maakt vandaag de komst van Green Day, Prophets of Rage en Rancid bekend. Daarnaast zijn er nog acht andere namen aan het affiche toegevoegd.

Check hieronder de complete rij met bevestigingen:

affiche nova rock 2017

Nova Rock vindt volgend jaar twee weken na Pinkpop plaats. De festivals deelden eerder al namen als Green Day, Limp Bizkit en Rammstein. Het is niet ondenkbaar dat Pinkpop en Nova Rock in 2017 opnieuw enkele namen zullen delen.

 Green Day

Opnieuw maakt een festival bekend dat Green Day een van de headliners van 2017 is. Het trio brengt vrijdag het twaalfde studioalbum uit en werd ook al aangekondigd voor British Summer Time en het dubbelfestival Hurricane en Southside. Het nieuwe album van Green Day heet Revolution Radio en brengt de act terug naar de tijden van American Idiot.

Nova Rock 2017

Nova Rock vindt plaats op 15 tot en met 17 juni 2017. Het Nova Rock Festival is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een normaal festivalticket kost € 159,60,-. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor € 244,90,-. Vorig jaar stonden onder andere Editors, The Offspring, Red Hot Chili Peppers en Volbeat op het programma.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Zien we één of meerdere van de net bevestigde namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.