Jera on Air 2017 voor het eerst drie dagen

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Jera On Air is jarig en dat wordt goed gevierd! Het festival kent dit jaar drie dagen in plaats van de gebruikelijke twee! Een dag extra vertier op het Ysselsteinse festival dus!  

Komend jaar vindt Jera On Air plaats op 22, 23 en 24 juni. Het festival liet gisteren al weten dat er vandaag groot nieuws verwacht mocht worden. Met een extra festivaldag maakt het Limburgse festival die verwachtingen meer dan waar. De aankondiging van de extra dag valt samen met de lancering van de officiële aftermovie van het festival. Terugblikken en alvast een beetje vooruitkijken dus. Check de aftermovie van de editie van vorig jaar hieronder! 

Jera On Air 2017

Jera On Air vindt plaats van 22 tot en met 24 juni in het Limburgse dorpje Ysselsteyn. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van het festival. Informatie over de kaartverkoop is nog niet bekend en ook de eerste acts van het affiche laten nog even op zich wachten. Het Limburgse festival richt zich op het hardere gitaarwerk en boekt de beste bands uit de punk, hardcore en metalcore. Zo was Pennywise een van de headliners in 2016 en gaf ook John Coffey een optreden op het festival.

 

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen