Met nog een maand te gaan maakt We Are Electric zijn affiche voor de indoor editie compleet. Onder meer Detroit Swindle en Cinnaman begeven zich op 12 november naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Ook Mino Abadier voegt zich in de laatste ronde bij de line-up van het Eindhovense festival. Alle nieuw toegevoegde acts zijn te vinden op een stage die gehost wordt door Losjes. Zij organiseren evenementen rondom House en Techno. De Electric stage wordt deze editie dan ook omgedoopt tot Electric by Losjes. Afgelopen editie bleek dit één van de favoriete stages te zijn onder het publiek. Tijdens de editie van november wordt dat dus nog eens dunnetjes over gedaan. Eerder werd de komst van onder meer Chase & Status, Pendulum (DJ-set), Feed Me, Wilkinson en Boys Noize bevestigd voor het festival.

We Are Electric 2016

De indooreditie van We Are Electric vindt plaats op 12 november 2016 in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets zijn verkrijgbaar voor €37,50,- per stuk via de officiële site. Naast een indooreditie kent het Brabantse festival ook een outdooreditie die in de zomer plaatsvindt. Wij waren daarbij. Benieuwd naar hoe dat was? Lees ons festivalrapport van de zomereditie van We Are Electric 2016 óf ons rapport van de indooreditie van We Are Electric 2015.