Download Festival Paris, de Franse variant van Download Festival, heeft zojuist de overige headliners bekend gemaakt. Naast System of a Down zullen ook Linkin Park, Green Day en Blink-182 hun opwachting als headliner maken.

Buiten de 3 headliners is Prophets of Rage de eerste naam om het dagprogramma op te vullen. Dat is te lezen op de Facebook pagina van het festival.

Precies hetzelfde kwartet headliners is ook reeds aangekondigd voor Nova Rock in Oostenrijk. Linkin Park, Green Day en Blink-182 spelen bovendien Hurricane en Southside en Duitsland. Daar krijg je er ook nog eens onder andere Editors en Flogging Molly bij.

 

Linkin Park

Linkin Park

De Amerikaanse band doet in 2017 onder andere Hurricane/Southside en Nova Rock aan. Daarnaast staan ze op het geruchtenlijstje voor Pinkpop 2017. Aan het negende studioalbum van de rockgroep wordt gewerkt.

Download Festival Paris

Download Festival crowd

De Franse variant van Download vindt plaats van 10 tot en met 12 juni in Parijs. De kaartverkoop gaat op donderdag 3 november om 10 uur in de ochtend van start, over de prijs is nog niets bekend. Voor Download Madrid (23 & 24 juni) gaan overigens de eerste 10.000 tickets voor een relatief goedkope prijs in de verkoop. Alle recente informatie over die Download-variant vind je hier.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

DELEN
Thomas
Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.