Onze vrienden van Paaspop maken vandaag de eerste naam bekend: Parkway Drive komt naar Schijndel! Naast een show op het Belgische Groezrock zal de band dus ook in Nederland te zien zijn dit jaar.

Naast de bekendmaking van Parkway Drive heeft het festival nog meer nieuws. De eerste acts worden in november bekend gemaakt en dan start ook de verkoop van de early-birds. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Parkway Drive

De Australische metalcore giganten van Parkway Drive zijn on fire! De heren zijn na de release van hun laatste album Ire uitgegroeid tot één van de grootste metalcorebands die op dit moment actief zijn. In het voorjaar van 2016 speelde Parkway Drive een uitverkochte 013 plat met hun buddy’s van Architects. In 2015 werden festivals als Rock am Ring en Graspop verpulverd. Dit jaar stond Parkway Drive hoog op de affiches van Sziget en Lowlands. De mannen zoeken het steeds hogerop en headlinen in 2017 op Groezrock met hun Unbreakable Tour. ‘Snap your neck to this!’

Paaspop 2017
Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. De ticketverkoop start in november. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Maar er was veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van Paaspop 2016. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.