Ja hoorrrr: hier is de bevestiging die je wist dat zou komen. Naast Best Kept Secret nog een Benelux-show voor Radiohead. En wel op Rock Werchter 2017 op vrijdag 30 juni.

Geheel verrassend is de komst van Radiohead niet. De geruchten over een uitgebreide tour gaan al langer de ronde en sinds de bevestiging voor Glastonbury leek de Britse band een zekerheidje. Ook was er al de belofte voor een grote tour in 2017, nadat de band afgelopen seizoen slechts enkele festivals deed. Nu is het dan echt officieel: Radiohead staat volgend jaar op Rock Werchter!

Radiohead werd eerder al aangekondigd voor Glastonbury, NorthSide, Open’er en het Franse Main Square. Ook in Nederland komt de band langs: op zondag 18 juni sluiten ze Best Kept Secret af.

Radiohead

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte festivaltour en ook dit jaar lijken er weinig festivalshows in het vat te zitten. In een livechat op Facebook wist de festivaldirecteur van Open’er te melden dat de contacten met de band al in 2015 gelegd werden. Ondanks dat er mogelijk weinig festivalshows aan lijken te komen, geeft Radiohead wel een vervolg aan de succesvolle shows in de Heineken Music Hall van dit jaar.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead is er vooralsnog een act bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.