System Of A Down, Macklemore en Bastille onder eerste namen Rock Am Ring 2017

Een dag nadat de organisatie van Rock Am Ring beloofde ‘binnenkort’ met de eerste namen te komen, is het al zo ver. De eerste acts zijn zojuist bekendgemaakt. System Of A Down en Die Toten Hosen zijn de eerste headliners.

Verder worden onder andere Prophets Of Rage, Macklemore ft. Ryan Lewis en Bastille aangekondigd. Hieronder vind je de complete worp eerste namen:

Rock Am Ring

Pinkpop 2017

De Duitse zusterfestivals Rock am Ring en Rock im Park vinden komend jaar in hetzelfde weekend als Pinkpop plaats. Overlap tussen de festivals is vaak aanwezig. In 2016 stonden bijvoorbeeld Red Hot Chili Peppers, Bring Me the Horizon en Halestorm op beide evenementen. Welke van de aangekondigde acts voor Rock Am Ring zullen we in Landgraaf terugzien?

Rock Am Ring 2017

Rock am Ring vindt volgend jaar plaats van 2 tot en met 4 juni op het vliegveld van Mendig. De tickets gaan op 20 oktober om 10:00 ’s ochtends in de verkoop. Over de ticketprijzen is nog niks bekend. Voor meer informatie, check de site.

In 2016 had het festival te maken met ernstig noodweer. Op de eerste dag trokken er hevige onweersbuien over het festivalterrein en sloeg de bliksem in. Er vielen 71 gewonden. Het festival werd uiteindelijk afgelast en optredens van Black Sabbath, Bring Me the Horizon en Biffy Clyro konden geen doorgang vinden.