Advertisement

Terugkijken: Red Hot Chili Peppers op Rock am Ring 2016

Van 10 tot en met 20 oktober kun je weer stemmen op de Festivalacts Top 100. Wie waren de absolute toppers van afgelopen seizoen? Een lastige keuze, dus helpen we je een handje. We duiken in ons rijke archief van festivalconcerten en zetten vandaag in de spotlight: Red Hot Chili Peppers (o.a. Rock am Ring, Pinkpop, Rock Werchter).

De beelden

Energiek

Foto: Don Crusio
Foto: Don Crusio

Als de mannen het podium opkomen beginnen bassist Flea, gitarist Josh en drummer Chad direct te jammen. Iets later stormt frontman Anthony het podium op en de energie straalt van de stage. Als ‘Can’t stop’ wordt ingezet gaat iedereen los: vanavond gaan we old school feesten met de Peppers! Met een setlist van zestien heerlijke oude, maar ook nieuwe nummers kun je geen seconde stilstaan. Veel hits, nieuw materiaal, grappen op het podium en jamsessies; dat is de avond in een notendop. De enorme ronde schermen op de achtergrond maken de betovering compleet. Anderhalf uur is eigenlijk nog te kort voor deze energieke show.

Stem op de Red Hot Chili Peppers!

Heb jij ook zo genoten van de Red Hot Chili Peppers afgelopen zomer? Breng je stem dan uit, zodat ze een plekje krijgen in de Festivalacts Top 100!

[mks_button size=”medium” title=”Naar de stempagina” style=”squared” url=”http://stem.festileaks.com” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]