Gisteren openbaarde de Zwarte Cross informatie over haar ticketverkoop voor de aankomende editie, die 19 november van start gaat. 

De organisatie van het door jullie als meest sfeervolle bestempelde festival, verwacht grote drukte bij de start van de online kaartverkoop. Zij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat de deze foutloos zal verlopen. De ticketprijzen blijven opvallend laag in verhouding tot die van andere festivals. Ook zitten er geen servicekosten aan je aankoop vast, aangezien de Zwarte Cross haar tickets altijd verkoopt via een eigen ticketshop. Tot en met 31 december loopt er zelfs een grote kortingsactie: per kaartsoort zijn er maar liefst 10.000 stuks beschikbaar voor een gereduceerde prijs.

Maar hoeveel betaal je dan eigenlijk voor zo’n ticket?

  • Een dagkaart voor de vrijdag, zaterdag of zondag kost je €30,00,- (maar met Grote Denkerskorting €20,00,-)
  • Een 3-dagenkaart kost €85,00,- (met Grote Denkerskorting €55,00,-)
  • Een campingticket inclusief toegang tot het festival krijg je voor €125,00,- (met Grote Denkerskorting €75,00,-). Dit is exclusief de toeristenbelasting.
  • Een dagkaart voor de jeugd is €10,00,-

Als je deze prijzen vergelijkt met die van de voorgaande editie, valt op dat alleen de 3-dagenkaart duurder is geworden. Voor dit ticket betaal je namelijk €5,00,- meer dan vorig jaar.

Wil je nog kunnen profiteren van de kortingsactie? Beslis dan snel! De organisatie van het festival verwacht een grote vraag naar de tickets en hoopt op voorhand uit te verkopen. Als meest sfeervolle festival van 2016 is dit natuurlijk niet raar gedacht, de verwachtingen liggen hoog.

Zwarte Cross 2017 

Volgend jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde van 13 tot en met 16 juli. Omcirkel deze data dus alvast in je agenda! De online ticketverkoop start op 19 november. Voor een dagkaart betaal je €30,00,- en voor een weekendticket inclusief camping ben je €125,00,- kwijt. Nu de data en prijzen bekend zijn, is het alleen nog wachten op de eerste namen!