Linkin Park, Blink-182 en anderen naar Nova Rock 2017

1229
Linkin Park

Opnieuw een lading kakelverse namen voor het Oostenrijkse Nova Rock! De organisatie maakt vandaag de komst van onder andere Linkin Park, Blink-182 en Airbourne bekend.
whatsapp-image-2016-10-27-at-08-17-04

Het overige rijtje bevestigingen voor Nova Rock bestaat uit Airbourne, Simple Plan, Suicide Silence, Architects, 187 Straßenbande, Feine Sahne Fischfilet, Of Mice & Men, Danko Jones, Pierce The Veil, Avatar,  The Dillinger Escape Plan en Devildriver.

Het Oostenrijkse rockfestival kon eerder al de komst van System Of A Down, Green Day, Prophets of Rage en Rancid bevestigen. Het festival is deze maand druk bezig met het strooien van namen. Vooral voor Pinkpopgangers is Nova Rock een interessant festival. Twee weken na Pinkpop is het namelijk al weer tijd voor Nova Rock. Hierdoor delen de bands regelmatig diverse acts. De festivals deelden al eerder grote namen zoals Green Day, Rammstein en Limp Bizkit.

Nova Rock 2017

novarock

Nova Rock vindt plaats op 14 tot en met 17 juni 2017. Het is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een normaal festivalticket kost € 159,60,-. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor € 244,90,-. Vorig jaar stonden onder andere Editors, The Offspring, Red Hot Chili Peppers en Volbeat op het programma.

Zien we één of meerdere van de net bevestigde namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.