Arcade Fire headliner op INmusic festival #12

arcade fire

Arcade Fire heeft haar tweede Europese festivaloptreden in 2017 beet. De Canadese band speelt op het Kroatische INmusic festival. Welke dag is nog niet bekend.

Het is de tweede keer dat de band op het festival aantreedt. Ze waren er al bij in 2011. Eerder werden ze al bevestigd voor Isle of Wight. INmusic festival en Isle of Wight vinden allebei plaats in juni.

Arcade Fire

https://www.youtube.com/watch?v=S5jKwMnW3Y8

Dat Arcade Fire gaat touren in de festivalzomer van 2017 is al langer bekend. Hun agent had dat in januari verklapt. In 2016 speelden ze amper twee shows op Europese bodem. NOS Alive in Portugal en BBK Bilbao in Spanje waren toen de gelukkigen. In 2014 verkozen onze surfers de band tot beste live act van het jaar.

De Canadezen brengen volgend jaar ook een nieuw album uit. Hun vierde en laatste langspeler dateert van 2013, toen Reflektor uitkwam. Ze maakten ondertussen ook de soundtrack voor de film ‘Her’. In 2011 wonnen ze een grammy award voor hun album The Suburbs.

INmusic festival #12

Foto: Filip Bušić

Zoals de naam verraad, wordt het in 2017 de twaalfde editie van het festival. Het vindt plaats van 19 tot 21 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Vorig jaar stonden Florence + The Machine, PJ Harvey en Jake Bugg op de affiche. Tickets zijn nu al te koop. Je betaalt €42,- voor een driedaagse festivalpas en €28,- voor een week op de camping.

INmusic  Logo

INmusic 2024

Locatie
Kroatië
Zagreb, Kroatië
Datum 24-26 juni 2024
Tickets Kopen