Bastille, Frank Ocean en meer naar NorthSide 2017

Het Deense NorthSide festival maakt vandaag een aantal nieuwe namen bekend voor de aankomende editie. Onder meer Bastille en Frank Ocean zijn toegevoegd aan de affiche. 

Andere namen zijn Thomas Helmig, Veronica Maggio en Phlake. Eerder bevestigde het festival de komst van Radiohead, MØ en Run the Jewels. In de voorverkoop raakten dagkaarten voor zondag 11 juni, de dag dat Radiohead optreedt, binnen 15 minuten uitverkocht. In Nederland gingen ze er nog sneller doorheen: zondagkaarten voor Best Kept Secret waren na 10 minuten op. Weekendkaarten voor NorthSide zijn er nog wel, evenals kaarten voor vrijdag en zaterdag.

Bastille
Foto: Bart Heemskerk

Omdat het festival tussen Pinkpop en Best Kept Secret plaatsvindt, deelt het vermoedelijk een hoop namen met beide festivals. Zo zien we Radiohead terug op zowel NorthSide als Best Kept Secret. Wellicht volgen er meer van deze bevestigen in Nederland.

Northside 2017

Het Deense NorthSide Festival zal dit jaar plaatsvinden van 9 t/m 11 juni – de week voor Best Kept Secret en een week na Pinkpop. Voor geruchten verwijzen we je naar ons forum, waar dagelijks discussies worden gevoerd over affiches en andere zaken.

Een weekendticket voor NorthSide heb je al voor 1545 Deense kronen, omgerekend €207,68, en koop je op de website van het festival.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen