Het duurt niet lang meer.. Guns N’ Roses hint naar Europese shows

Guns n' Roses

De bekendmaking van de eerste Europese shows van 2017 voor Guns N’ Roses lijkt heel dichtbij. In diverse kranten door Europa zijn advertenties gevonden die hinten naar nieuws. 

Onder meer in de Deense krant Metro Express en het Portugese Correiro da Manhà is een logo van ‘GNR’ te zien met daar overheen ‘Patience’, de titel van één van de grootste Guns N’ Roses-hits. Ook een advertentie met ‘Welcome To The Jungle’ is al gespot in een Portugeses krant. Om wat voor optredens het gaat is nog niet duidelijk. Zowel festivals als zaalshows zijn niet uit te sluiten.

Een Italiaanse fanpagina op Facebook heeft foto’s van de diverse advertenties verzameld. Hieronder vind je de verschillend Guns N’ Roses advertenties.

Guns N' Roses advertentie in het Deense Metro Express
Guns N’ Roses advertentie in het Deense Metro Express

Guns N’ roses

Net als vele andere mogelijke headliners heeft ook Guns N’ Roses het afgelopen seizoen de gemoederen flink bezig gehouden. De geruchtenstroom was enorm en het verlossende woord werd door Coachella gegeven: Guns N’ Roses is weer op tour! Het betreft niet helemaal de originele bezetting, maar het mag een wonder heten dat Axl Rose en Slash weer gezamenlijk het podium betreden. Nu de eerste shows aangekondigd zijn, mag men ook in Nederland en België hopen op de komst van de band.