Frank Ocean kondigt eerste festivals in 2017 aan

Frank Ocean heeft zijn tweede festivaldatum van 2017 beet. Op 14 juli staat hij in Londen op Lovebox Festival. Eerder vandaag werd hij al bevestigd voor Northside.

Na Northside is dit voor Frank Ocean zijn tweede bevestigde live optreden sinds 2014. “Deze geweldige headliner is een voorsmaakje van wat er nog moet komen.”, aldus de organisatie van Lovebox Festival.

Met zijn eerste twee festivaldata weten we dat de Amerikaanse artiest tussen 9 juni en 14 juli in Europa optreedt. Zou hij de derde headliner voor Best Kept Secret 2017 zijn? Zien we hem, net als in 2013, op Rock Werchter? De volgende weken zal veel duidelijk worden over de rest van zijn tourschema.

Frank Ocean

Frank Ocean

Frank Ocean eindigde tweede in BBC’s Sound of 2012. In 2013 kwam hij langs de grote poort naar binnen met zijn debuutplaat ‘Channel orange’. Hij kon zijn Grammy nominaties voor beste album en beste opname niet verzilveren, maar ging toch met twee andere beeldjes aan de haal. Zijn langverwachte tweede plaat, Blonde, kwam eerder dit jaar uit en werd bijna unaniem geloofd.

Lovebox Festival 2017

lovebox frank ocean

Lovebox Festival vindt volgend jaar plaats op 14 en 15 juli in het Victoria Park in Londen. Frank Ocean is de eerste naam voor 2017. Vorig jaar stonden Major Lazer en LCD Soundsystem op de affiche. Een ticket kost je omgerekend €100,- en vind je op de website.