Eén van de drie dagen Paaspop wordt komend jaar afgesloten met een optreden van Doe Maar. Dat melden zowel het Brabants, als het Eindhovens Dagblad.

Doe Maar sluit zich aan in een nu al indrukwekkend rijtje namen. Het festival uit Schijndel kon eerder al acts als Anouk, Tom Odell en Netsky bevestigen. Ook werd Kensington al bevestigd als een van de headliners. Het optreden op het Brabantse festival lijkt het startsein voor een lange festivalzomer voor Doe Maar. Concert at Sea en Dauwpop konden de Nederpop band ook al bevestigen voor een optreden op de Brouwersdam.

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. De ticketverkoop voor het festival is inmiddels gestart. Met een Early Bird-ticket ben je er al voor €119,- drie dagen bij en weet je jezelf ook verzekerd van een plekje op de camping. Dagkaarten zijn nog niet verkrijgbaar. Deze kun je kopen wanneer de reguliere tickets in de verkoop gaan. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Maar er was veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van de editie van 2016. Wil je meer weten? Check dan even de website van het Brabantse festival!

 

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.