Imagine Dragons naar Colours of Ostrava 2017

Imagine Dragons

Imagine Dragons is zojuist aangekondigd voor de komende editie van Colours of Ostrava. Dat festival vindt plaats van 19 tot en met 22 juli in Ostrava, Tsjechië. 

De heren vallen samen met Birdy en Moderat onder de eerste drie headliners die het vierdaagse festival tot nu toe heeft aangekondigd voor zijn zestiende editie.

Imagine Dragons

De Amerikaanse alternative-/poprockband Imagine Dragons bestaat uit vier leden en werd opgericht in het jaar 2008. In 2012 verkregen de heren internationale bekendheid met het uitbrengen van de single ‘It’s Time’ en ondertussen heeft bijna iedereen wel eens van Imagine Dragons gehoord. Het repertoire van de band bestaat momenteel uit twee studioalbums, waarvan Smoke + Mirrors het meest recent is. Dit album kwam uit in 2015 en bevat in totaal 13 nummers, waarvan openingstrack ‘Shots’ hierboven te beluisteren is. Imagine Dragons heeft in het verleden al heel wat festivals aangedaan, waaronder Reading Festival 2016 en Rock Werchter 2014.

Colours of Ostrava 2017

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we al eens over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. De komende editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2017. Met de aankondiging van Imagine Dragons zijn er vooralsnog 3 acts bekend. Tickets kun je aanschaffen voor zo’n € 80,-. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door CzechTourism.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.