Paaspop heeft vandaag zijn eerste headliner bekendgemaakt. Kensington zal het hoofdpodium in Schijndel afsluiten. Volgende week volgen er meer namen voor het festival.

Op welke dag de band komt optreden, is nog niet bekend. Naast Kensington was ook de komst van Parkway Drive bekendgemaakt. Op Facebook laat de organisatie tevens weten dat er volgende week meer namen zullen volgen. De kaarten gaan op zaterdag 26 november in de verkoop.

Kensington

Kensington

Gisteren werd bekendgemaakt dat Kensington ook op Concert at SEA zal staan. Vorig jaar deden de heren al een hoop festivals aan, waaronder Rock Werchter, Sziget en Zwarte Cross. Ook gaf de band vorige week drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Volgend jaar geven ze maar liefst vijf concerten in dezelfde zaal. Een goed jaar dus, wat herhaald zal worden. Wil je Kensington in actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Paaspop 2017

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. De ticketverkoop start op 26 november. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Maar er was veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van Paaspop 2016. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!