Hellfest maakt vandaag het affiche voor volgend jaar bekend. Onder andere Deep Purple, Linkin Park en Aerosmith zijn terug te vinden op het Franse festival in 2017.

Naast deze 3 headliners heeft het festival een ook een indrukwekkend dagprogramma neer weten te zetten. Onder andere Prophets of Rage, Airbourne, Rancid, Sabaton en Slayer zien we terug op het affiche. De poster met alle namen is hieronder te zien.

De weekend kaarten voor het festival zijn reeds uitverkocht. Helaas zijn dagkaarten niet beschikbaar voor het Franse festival. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

hellfest

Enkele weken geleden wist Zégut onder andere Aerosmith, Linkin Park en Prophets of Rage al te noemen. Ook vonden er al 2 zelf-bevestigingen plaats voordat het Franse festival vandaag met de line-up kwam. Aerosmith en Blue Öyster Cult konden hun mond niet houden.

Hellfest

Hellfest 2017 vindt plaats van 16 tot en met 18 juni. Ieder jaar verwelkomt het festival meer dan 160 bands die het volledige rock- en metalspectrum vertegenwoordigen. Deep Purple, Aerosmith en Linkin Park zijn de headliners voor de editie in 2017. De weekendkaarten zijn reeds uitverkocht, er zijn geen dagtickets verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Hellfest.