Linkin Park voegt zich bij System Of A Down op Impact Festival 2017

Linkin Park
Linkin Park

Het Poolse Impact Festival bevestigt vandaag een gloednieuwe headliner. Linkin Park reist half juni af naar Krakau, zo maakt de organisatie bekend. System Of A Down is de andere headliner van het Poolse festival.

Linkin Park betreedt op 15 juni het podium in Krakau. Op 17 juni is het vervolgens de beurt aan System Of A Down. De headliner van 16 juni blijft nog even een verrassing.

Rock Werchter 2016 & Pinkpop 2016

Zowel System Of A Down als Linkin Park zijn zeer interessante namen voor Rock Werchter- en Pinkpopgangers. De rockbands worden al langer genoemd in het geruchtencircuit rondom deze festivals. Door de bekendmaking van Impact Festival lijken de kansen steeds groter te worden: het festival vindt precies plaats tussen Pinkpop 2016 en Rock Werchter 2016.

Impact Festival 2017

Impact Festival vindt plaats in de Tauron Arena in het Poolse Krakau. Het festival werd opgericht in 2012 en kende de in de afgelopen 4 edities al headliners als Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Slipknot. Dit jaar zijn System Of A Down en Linkin Park de headliners. Tickets voor System Of A Down zijn al in de verkoop gegaan. Op maandag 7 november gaan de kaarten voor de show van Linkin Park in de verkoop. Kaarten kosten in beide gevallen tussen de 249 zł en 499 zł, omgerekend tussen de €57,- en €116,-.