Advertisement

Muse hint naar Lollapalooza Chicago 2017

Muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Als we Matt Bellamy mogen geloven, staat Muse volgend jaar op Lollapalooza in Chicago. Dat bevestigt de zanger op Twitter.

Een Twitteraar vroeg aan Matt Bellamy of Muse volgend jaar op Lollapalooza Chicago staat. Op deze directe vraag moest hij wel reageren en deed dat dus ook. Met een “Yeah I think so” lijkt het de eerste aankondiging van Muse voor 2017. Aangezien Muse al eerder hintte naar festivalshows in Amerika is de band ineens een kanshebber. Ondanks deze twee hints mag je de aankondiging op Twitter ‘Matt’ een korreltje zout nemen. Hij is daar de afgelopen jaren niet de meest betrouwbare bron geweest.

Muse

Muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Afgelopen jaar stond Muse onder andere op Lowlands, Glastonbury en Sziget. Daardoor gaat de band het dit jaar wat rustiger aan doen. Het trio bevestigde dat er waarschijnlijk shows in Amerika aankomen, aangezien ze dat continent hebben overgeslagen dit jaar. Daarnaast lijkt er ook een nieuw album in de maak te zijn. Het laatste album van de band dateert uit 2015, toen kwam Drones uit. Muse scoorde wereldwijd hits met ‘Uprising’, ‘Bliss’ en ‘Starlight’.

Lollapalooza Chicago

Foto: Charles Reagan Hackleman/Lollapalooza 2016
Foto: Charles Reagan Hackleman/Lollapalooza 2016

Lollapalooza Chicago wordt op 3 tot en met 6 augustus gehouden in het Grant Park in Chicago. Over de ticketverkoop en de line-up is nog niks bekend. Vorig jaar vierde Lollapalooza Chicago het 25-jarige jubileum met onder andere Radiohead en Red Hot Chili Peppers. Houd Festileaks of de site van Lollapalooza in de gaten voor meer nieuws.

Als je van alle geruchten op de hoogte wilt blijven kan je ons forum checken. Daar wordt elke dag druk gespeculeerd over de grootste geruchten in de festivalwereld.