Primavera Sound 2017 strikt Arcade Fire, Bon Iver en meer

Primavera
Foto: Eric Pamies

Daar zijn de eerste namen voor Primavera Sound! Het festival in Barcelona heeft dit jaar onder meer Arcade Fire en Bon Iver op de line-up staan. Ook Frank Ocean, The XX en Run The Jewels staan op het Spaanse affiche.

Het Spaanse Primavera Sound weet ieder jaar de meest hippe en alternatieve acts te scoren. Waar vorig jaar onder meer Tame Impala en Radiohead bovenaan het affiche te vinden waren, zijn Arcade Fire, Bon Iver, The XX en Frank Ocean dit jaar de grote namen.

Andere namen op de line-up zijn Slayer, Van Morrison, Aphex Twin, Mac DeMarce, Skepta, Metronomy en Death Grips. Daar houdt het nog lang niet bij op. Ook King Gizzard & The Lizard Wizard, Whitney, Sleaford Mods, Swans, Glass Animals en Against Me! zijn op het affiche te vinden. Alle aangekondigde namen vind je hieronder:

Primavera Sound 2017

 

Primavera Sound 2017

Primavera
Foto: Eric Pamies

De Spaanse versie van Primavera vindt plaats van 31 mei tot en met 4 juni 2017. Een combiticket is tot 22 januari beschikbaar voor €175,-. Daarna loopt de prijs op naar €195,- en later €215,-. Check voor meer informatie de website van Primavera Sound. In 2016 stonden onder andere Radiohead, Tame Impala, PJ Harvey en LCD Soundsystem op het programma. Met dat affiche wist het festival de eerste plek op te eisen binnen voor Beste Line-Up bij de Festileaks Festival Awards.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen