Prophets of Rage tijdens Werchter-weekend op Open’er 2017

Prophets of Rage
Foto: Caroline

Make Poland Rage Again! Dat was vanmorgen te lezen op de Facebookpagina van het Poolse festival Open’er. Dat kan maar één ding betekenen. De mannen van Prophets of Rage zijn volgend jaar van de partij.

Prophets of Rage is pas de derde naam voor Open’er 2017. Toch is het programma nu al indrukwekkend te noemen. Het festival maakte eerder al de komst van Foo Fighters en Radiohead bekend. Deze namen zijn allebei ook op Rock Werchter 2017 te bewonderen. Doordat Open’er en Rock Werchter in hetzelfde weekend plaatsvinden delen de festivals ieder jaar een aantal namen. Zien we de heren van Prophets of Rage volgend jaar ook terug in Werchter?

Prophets of Rage

Neem Rage Against the Machine. Voeg daar vervolgens een klein scheutje Public Enemy aan toe. Als kers op de taart een klein vleugje Cypress Hill en je hebt Prophets of Rage. De band bracht dit jaar hun eerste EP The Party’s Over uit en wist de hype al goed op te voeren. Niet veel bands spelen met één EP al op festivals als Rock am Ring, Nova Rock en Download. Gelukkig kan de band nog een greep doen in het repertoire van Rage Against the Machine. ‘Killing In the Name’, ‘Bombtrack’ en ‘Take the Power Back’, ze komen allemaal langs!

Open’er 2017

opener

De 16e editie van Open’er Festival vindt plaats van 28 juni tot 1 juli in het Poolse Gdynia. Early-bird tickets zijn te koop tot 15 december en kosten € 125,- euro voor een combiticket inclusief camping. Wie later beslist zal € 145,- moeten neertellen. Vorig jaar sierden onder andere Red Hot Chili Peppers, Florence + The Machine en LCD Soundsystem het affiche. Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen