Rock Werchter heeft nog een artiest aan de affiche toegevoegd. Linkin Park zal het festival in België headlinen. De Amerikanen staan samen met System Of A Down op zaterdag 1 juli op het festival.

De aankondiging komt niet echt als een verassing, aangezien Linkin Park al op verschillende festivals in juni speelt. Zo staan ze onder andere op Nova Rock en Hurricane/Southside. Rock Werchter wilde de trein niet missen en heeft de Amerikaanse band dus ook gestrikt. Hiep hiep!

Linkin Park

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Linkin Park breekt in 2000 met hun debuutalbum Hybrid Theory door bij het grote publiek. Inmiddels heeft de band met hits als ‘In The End’, ‘Bleed it Out‘ en ‘Numb/Encore’ de naam als headliner waargemaakt. Chester Bennington en co. verkochten meer dan 60 miljoen albums en wonnen twee Grammy’s.

Het wordt de tweede keer dat Linkin Park op Rock Werchter speelt en de vierde keer dat ze in België optreden. In 2015 speelden ze op Pukkelpop, in 2011 op Rock Werchter en in 2001 in de Brielpoort in Deinze.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead en System Of A Down zijn vooralsnog twee acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

DELEN
Boris
Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.