Weekendtickets Zwarte Cross 2017 uitverkocht

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De kaartverkoop van Zwarte Cross 2017 gaat als een speer. Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop van het festival en inmiddels zijn alle weekendtickets al de deur uit. Wie nog een kaartje wil voor de losse dagen moet ook opschieten.

De overige kaarten gaan namelijk ook als warme broodjes over de toonbank. Zwarte Cross maakte gisteren de voorlopige verkoopcijfers bekend. De stand op 21 november om 12.00 is als volgt:

Dagkaarten vrijdag: 59% verkocht
Dagkaarten zaterdag: 91% verkocht
Dagkaarten zondag: 81% verkocht
Campingkaarten: 88% verkocht
Weekendkaarten: uitverkocht
Grasnapolsky- en caravankaarten: uitverkocht

Heb je nog geen kaartje, maar wel interesse? Race dan naar de website van het festival. De organisatie verwacht dat de campingkaarten en zaterdagkaarten eind deze week ook op zijn. Verder zijn alleen de vrijdagtickets nog met de Grote Denkerskorting te verkrijgen.

Zwarte Cross 2017

Volgend jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde van 13 tot en met 16 juli. Omcirkel deze data dus alvast in je agenda! De vrijdagkaarten kosten met de zogenaamde Grote Denkerskorting € 20,- en voor de zaterdag of zondag betaal je € 30,-. Een campingkaart (inclusief festival) is verkrijgbaar voor € 125,-. Nu de data en prijzen bekend zijn, is het alleen nog wachten op de eerste namen! Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Zwarte Cross 2017? Check dan ook vooral onze programmapagina van het festival.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2017

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 13-16 juli 2017
Line-up
Tony Junior
Zeke, Warboel, Tony Junior +82 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.