Vandaag eens niet wachten tot vrijdagmiddag 16u. Alt-J verklapt alvast zelf de komst naar Rock Werchter. Ze spelen op zondag 2 juli. Om 13u kwam ook Rock Werchter zelf met de officiële bevestiging.

Eerder werd bekend dat Foo Fighters die dag spelen. De vorige keer dat alt-J op Rock Werchter stond, was in 2015. Datzelfde jaar was de groep headliner op Pukkelpop en Sziget.

Alt-J krijgt een drukke festivalzomer. De groep werd eerder aangekondigd voor onder andere NOS Alive, Mad Cool en Colours Of Ostrava.

alt-J

Alt-J is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste indie rockbands van de wereld. De Britten braken in 2012 door met hun debuutplaat An Awesome Wave met onder andere de hit ‘Something Good’. Voor deze plaat kregen ze de Mercury Prize, de meest prestigieuze muziekprijs in het Verenigd Koninkrijk. Met hun tweede plaat This Is All Yours keerden ze terug naar de Europese festivals, met onder andere een plaats als headliner op Pukkelpop en Sziget 2015. Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat de band bezig is met hun derde album. Wanneer dat uit zal komen, is voorlopig nog een raadsel.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead, System Of A Down, Linkin Park, Arcade Fire, Foo Fighters, Kings of LeonBlink-182 en alt-J zijn vooralsnog acht acts bekend. De ticketverkoop van het festival is inmiddels gestart. Voor iedere dag zijn er kaarten beschikbaar en ook weekendtickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

DELEN
Boris
Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.