Een nieuwe headliner voor Graspop 2017! Deep Purple zal op zaterdag 17 juni te bewonderen zijn op het Belgische metalfestival. 

Het is de tweede headliner voor Graspop. Eerder werd bekend dat Rammstein de headliner van vrijdag 16 juni is. Rammstein en Deep Purple stonden allebei nog nooit in Dessel.

Deep Purple

De legendarische hardrockband Deep Purple komt voor de eerste keer naar Dessel! Deep Purple is een band die al sinds 1968 bestaat en zijn ware grootmeesters binnen het genre. ‘Child In Time’ en ‘Smoke On the Water’ zijn nummers die nog steeds regelmatig te horen zijn op de radio en mogen met recht klassiekers genoemd worden. In 2017 gaat de band weer op tournee inclusief frontman Ian Gillan en bassist Roger Glover. Op 2 juni staat Deep Purple in de Amsterdamse Ziggo Dome. Verder staan de mannen ook op het Franse Hellfest.

Graspop 2017

Graspop

Graspop Metal Meeting is een begrip. Metalfans uit heel Europa zakken jaarlijks af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. In 2017 vindt het festival plaats van 16 tot en met 18 juni. Vorig jaar waren Black Sabbath, Volbeat en Iron Maiden de grote trekpleisters. Dit jaar is Rammstein de grote naam. Een combiticket voor komende editie is reeds verkrijgbaar en kost € 195,-. Wil je een dagkaart voor Graspop? Dan moet je nog heel even wachten. De kaartverkoop voor dagtickets start zaterdag 17 december om 10:00 uur. Alle info over het festival vind je op de website.

DELEN
Sam
Schrijver voor Festileaks en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Verder werkzaam in de zorg en actief als drummer. Wanneer het festivalseizoen aanbreekt ben ik te vinden op Groezrock, Jera On Air en Rock Werchter.