Advertisement

Elbow en meer voor Stimmen-Festival 2017

elbow
elbow

Elbow staat op het Duitse Stimmen-Festival 2017. Dat maakt de organisatie bekend via zijn website. Het is het eerste optreden van de Britse band voor het aankomende festivalseizoen.

Elbow treedt op 14 juli op in het Duitse plaatsje Arlesheim. Naast Elbow zijn ook Benjamin Clementine en Lambchop bevestigd. Zij spelen op respectievelijk 18 en 30 juli.

Elbow

Elbow Band

Elbow is een graag geziene gast op festivals. De Britten brachten al 6 studioalbums uit, waarvan The Seldom Seen Kid en Build a Rocket Boys! de bekendsten zijn. In het voorjaar van 2017 verschijnt alweer een nieuwe plaat. De sympathieke frontman Garvey weet als geen ander hoe je een publiek voor je wint. Met zijn komische opmerkingen tussen de prachtige nummers door, is het een genot om naar de band te mogen kijken. Nummers als ‘One Day Like This’, ‘Grounds for Divorce’ en het ingetogen ‘Lippy Kids’ zijn de laatste jaren uitgegroeid tot ware festivalanthems.

Stimmen-Festival 2017

stimmen-festival

Stimmen-Festival wordt sinds 1994 gehouden in Lörrach en de omliggende dorpen van het drielandenpunt tussen Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Het festival biedt nachtelijke concerten aan op pittoreske locaties als een Romeins theater en de oude markt van Lörrach. Het evenement vindt plaats tussen 6 en 30 juli. Tickets zijn er in alle soorten en maten en vind je hier. Een kaartje voor Elbow kost je €42,-.