Advertisement

Wat zijn jouw favoriete nummers van Mumford & Sons?

mumford and sons

Vorige week liet Lowlands 2017 al van zich horen. Naast Editors en The XX, mag het festival ook Mumford & Sons verwelkomen komende festivalzomer. Welke nummers hoop jij in 2017 live te beleven? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist van Mumford & Sons!

Afgelopen jaar speelden de heren uit Londen nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Ter ere van hun meest recente EP Johannesburg tourde Baaba Maal, een legende uit de Wereldmuziek, met de band mee. Het leverde Lion King-achtige taferelen op en bezorgde menig bezoeker kippenvel. Of koning Baaba ook deze zomer weer van de partij is, is nog even afwachten. Toch is Mumford & Sons op Lowlands 2017 ook zonder versterking een droom die uitkomt!

FestiTinder!

Heb jij al een Early Bird-ticket gescoord en wordt je droom werkelijkheid? Welke setlist zie jij Mumford & Sons dan het liefst spelen in de zomer van 2017? Hoor je graag een van hun minder bekende albumtracks? Of ga je liever voor een ware hitshow? Swipe rechts voor je favoriete nummers en swipe links voor de niemendalletjes. Tinderen maar!

Lowlands 2017

Gefellowciteerd! In 2017 beleeft Lowlands haar 25e editie en vindt plaats van 18 t/m 20 augustus. De 25e verjaardag van Lowlands wordt niet alleen gevierd met een prachtig affiche. In de maand september kreeg je €25,- korting op je kaartje. Ook verandert de huisstijl van het festival komende editie. Het begin daarvan is al te zien op de website van Lowlands. Daarnaast wordt er ook tijdens de reis naar Biddinghuizen voor een feestje gezorgd. In Lelystad wordt op het station een minifestival gehouden om het wachten op de pendelbus te overbruggen.

Inmiddels is de officiële verkoop van tickets weer hervat, maar nu krijg je nog ‘slechts’ 10 euro korting op je kaartje. Vanaf 1 maart zullen festivaltickets tegen de reguliere prijs van € 175,- worden verkocht. Nog niet overtuigd van de line-up? Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Lowlands 2017 op Spotify


Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook in 2017 weer een bonte verzameling van acts de revue. Abonneer je nu ook op onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen!

[mks_button size=”medium” title=”Naar Lowlands 2017!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/2J4IWcQkO5akCOX9oNxqgt” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]