Advertisement

FestiTinder! Waarom kies jij voor een festival?

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Als inwoners van de festival-hotspot Benelux stellen we onszelf jaarlijks de vraag: ‘Naar welk(e) festival(s) gaan we deze zomer?’. De afgelopen weken is er al veel kritiek geleverd op de nieuwe muzikale weg die Pinkpop in 2017 mogelijk inslaat. Daarom zijn we extra nieuwsgierig naar andere belangrijke factoren bij de keuze voor een festival. Laat het ons weten in de FestiTinder!

Aan het AD Magazine wist Jan Smeets te vertellen dat Pinkpop in 2017 open staat voor muziekgenres als hiphop en dance. Nu ook de mogelijkheid op de komst van Justin Bieber steeds groter wordt, heeft haast iedereen zijn oordeel klaar. Er is dus met zekerheid te zeggen dat de line-up van een festival een van de belangrijkste zaken is. Maar wat zijn de andere factoren die een festival maken of juist breken?

FestiTinder!

Om goed in kaart te brengen wat jouw ‘festivalexperience’ legendarisch maakt, kun je aangeven wat essentiële elementen zijn voor jouw droomfestival. Hecht jij veel waarde aan het merk bier (swipe naar rechts) of leef jij volgens het motto ‘bier is bier’ (swipe naar links)? Vind jij een comfortabele slaapplek van belang (swipe naar rechts) of is slapen voor mietjes (swipe naar links)? Laat het ons weten!