Graspop bevestigt welgeteld 64 nieuwe namen voor komende editie. Hoewel veel acts gisteren al lekten, staan er toch nieuwe namen op het affiche. Het festival maakt onder meer de komst van Alter Bridge bekend.

Het affiche dat Opeth gisteren deelde klopt dus niet helemaal. Wie er allemaal op het metalfestival te vinden zijn, vind je hieronder:

graspop-affiche

Eerder werden de headliners al officieel bekendgemaakt: Evanescence Rammstein en Deep Purple. Rammstein staat op vrijdag 16 juni op de affiche van het metalfestival. Volgens de organisatie van Graspop is dit het enige optreden van de band in de Benelux aankomend seizoen.

Graspop 2017

Graspop
Foto: Dorien Goetschalckx

Graspop Metal Meeting is een begrip. Metalfans uit heel Europa zakken jaarlijks af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Graspop 2017 vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Met Rammstein en Deep Purple en Evanescence liggen de drie hoofd-headliners vast. Vorig jaar stonden onder meer Iron Maiden, Black Sabbath en Volbeat bovenaan het affiche, dat sinds 2014 welgeteld zes headliners kent. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels al even onderweg. Voor een combiticket betaal je € 195,-. Dagkaarten voor het festival in Dessel gaan morgen om 10.00 uur in de verkoop.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.