Een nieuwe naam voor Graspop Metal Meeting 2017! Met Evanescence krijgt de line-up van het festival in Dessel steeds meer vorm. De Amerikaanse metalband zal het festival op zondag 18 juli afsluiten.

Eerder kon het metalfestival Rammstein en Deep Purple al bevestigen. De organisatie laat weten dat er morgen meer namen zullen volgen.

Evanescence

De metal/hardrock band is al sinds 1995 actief. Frontvrouw Amy Lee en haar collega’s brachten in die periode acht studioalbums uit, waarvan een hoop de hitlijsten wisten te halen. Ook scoorde de band in het begin van deze eeuw een aantal hits waaronder ‘Bring Me To Life’ en ‘My Immortal’. komend optreden wordt de eerste show van Evanescence op Graspop.

Graspop 2017

Graspop Metal Meeting 2017 vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Met Rammstein en Deep Purple haalde het de eerste headliners binnen en nu wordt het programma verder aangevuld. Vorig jaar stonden onder meer Iron Maiden, Black Sabbath en Volbeat bovenaan het affiche, dat sinds 2014 welgeteld zes headliners kent. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels al even onderweg. Voor een combiticket betaal je € 195,-. Dagkaarten voor het festival in Dessel gaan op een later moment in de verkoop.