Guns N’ Roses kondigt eerste Europese optreden aan

Na een lange stroom geruchten is daar nu eindelijk een bevestiging: het eerste Europese optreden voor Guns ’n Roses is nu eindelijk een feit. Op 10 juni 2017 treedt de band op in Imola, Italië. 

In oktober kwam het gerucht boven water dat de band, in originele bezetting, Europa zou aandoen. Het optreden van Guns ’n Roses in Italië vindt plaats op het racecircuit Autodromo Enzo e Dino Ferrari in Imola, waar vaker concerten en festivals gehouden worden.

 

Guns ’n Roses ook naar Nederland

https://www.youtube.com/watch?v=5Rm_3KyjF2o

Dat Guns ’n Roses Nederland ook aan zal doen tijdens de tour is meer dan duidelijk. Deze week doken er op verschillende plaatsen in Nederland een filmpje op van een advertentie voor de tour. We zagen het filmpje tot nu toe verschijnen in Arnhem, RotterdamDen Haag en Amsterdam. Het zou dus om een los concert in één van deze steden kunnen gaan. Het optreden in Italië vindt slechts 5 dagen na Pinkpop plaats. Het is dus ook niet ondenkbaar dat de band naar Landgraaf komt.

Over Guns ’n Roses

Guns N’ Roses hield afgelopen festivalseizoen al flink de gemoederen bezig. De geruchtenstroom was enorm en het verlossende woord werd door Coachella gegeven: Guns N’ Roses is weer op tour! Het betreft niet helemaal de originele bezetting, maar het mag een wonder heten dat Axl Rose en Slash weer gezamenlijk het podium betreden. Momenteel speelt de band in Zuid-Amerika met hun ‘Not In This Lifetime’ tour. Een optreden in Nederland is nu ook aanstaande. Of het over zaal- of festivalshows gaat en wanneer deze dan moeten plaatsvinden, is nog onbekend.